Opleidingen & trainingen

Voor persoonlijke ontwikkeling én een beter bedrijfsresultaat

Onze trainingen zijn gericht op professionals die werkzaam zijn als auditor, controller, risicomanager of compliance officer. De focus ligt op het onderzoeken en duurzaam helpen verbeteren van gedrag en cultuur in organisaties. Onze trainingen verbreden het palet van de professional en vergroten daardoor zijn of haar toegevoegde waarde voor de organisatie.

We verzorgen onze trainingen ook incompany en indien gewenst in het Engels.

Behavioural audit

Behavioural auditing

Met een Behavioural Audit (BA) onderzoekt de auditprofessional de drijfveren die verantwoordelijk zijn voor het denken en doen van de mensen in de organisatie met als doel te komen tot duurzame verbetering van de cultuur en het werkklimaat.

Spaanse roos

Management control auditing (MCA)

De trainingen Management Control Auditing beogen van internal auditors nadrukkelijk onderzoekers te maken en adviseurs te helpen hun advisering met onderzoek te onderbouwen. In drie doordachte series van sessies (MCA1, 2 en 3) behandelen we de verschillende typen onderzoek en beargumenteren we de randvoorwaarden voor de ontwikkeling van een afdeling die wordt gewaardeerd voor haar bijdrage aan de ondernemingsdoelstelling.

Communicatie

Communicatie-intelligentie

Volgt zo spoedig mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid

Deze training geeft de (audit)professional dieper inzicht in de 'ins and outs' van psychologische veiligheid, op basis van wetenschappelijk onderzoek van oa. Amy Edmondson, Timothy Clark en het Google Artistotle-project. Vragen als: Wat is psychologische veiligheid? Wat zijn de effecten bij afwezigheid daarvan? Wat zijn de effecten als er wel sprake is van psychologische veiligheid komen aan bod. Uiteraard staan we uitgebreid stil bij de vraag hoe je als internal auditor, riskmanager, controller en rekenkamer psychologische veiligheid kunt onderzoeken en hoe je vanuit jouw rol kunt bijdragen.

Integrated People Process Auditing

Integrated People Process Auditing (IPPA)

Deze training is bedoeld voor auditprofessionals die in hun reguliere audits naast de kwaliteit van de interne beheersing ook aandacht willen besteden aan cultuur- en gedragsaspecten.

Change

Veranderkunde voor internal auditors

Volgt zo spoedig mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.